Reparatie of advies nodig?

Wasmachine kapot? Zo gepiept!

Wasmachine reparatie

Is uw wasmachine kapotgegaan en stapelt de vuile was zich op? Wilt u uw wasmachine repareren? In deze gevallen kunt u vertrouwen op de reparatie service van AVA Electro in Zeeland, de elektronicaspeciaalzaak in Oost-Souburg. Onze reparatiedienst komt persoonlijk bij u langs, in bijvoorbeeld Walcheren, Vlissingen, Middelburg of Goes. Wij hebben jarenlange ervaring in het verkopen én repareren van wasmachines, zoals voorladers, bovenladers en was-droogcombinaties. Bekijk hieronder enkele veelvoorkomende problemen met wasmachines.

Welke wasmachines reparen wij?

AVA Electro voert wasmachine onderhoud en wasmachinereparatie uit. Dit doen wij voor elk type wasmachine en vrijwel elk merk. Denk aan Bosch reparatie, Miele reparatie, AEG-wasmachine reparatie, maar ook Samsung wasmachine reparatie.

Wasmachines repareren

Het kan noodzakelijk zijn om uw wasmachine te laten repareren wanneer de wasmachine kapot is en/of de wasmachine onderdelen aan vervanging toe blijken te zijn. Bekijk hier enkele veelvoorkomende problemen met wasmachines die een indicatie kunnen zijn dat het tijd is voor wasmachine onderhoud. Wasmachine reparatie is noodzakelijk wanneer:

 • Er een lekkage is in de wasmachine
  Staat er onder uw wasmachine een plasje met water? Dan kan dit betekenen dat er een lekkage zit in de aanvoer of afvoer van het water. Controleer de afvoerslangen. Is dit niet de oorzaak, dan zit de lekkage ergens anders. Laat een professional naar uw wasmachine kijken.
   
 • Het water in de wasmachine niet warm wordt
  Wordt het water in uw wasmachine niet warm? Wellicht heeft u problemen met de temperatuurregelaar van uw machine. Staat deze juist ingesteld, dan kan het probleem liggen aan de watertoevoer of de thermostaat. Neem contact op met een professional voor een grondig onderzoek en een reparatiebeurt.
   
 • De wasmachine niet centrifugeert 
  Controleer allereerst of u bij uw wasprogramma gebruik heeft gemaakt van de centrifugestand. Staat dit juist ingesteld, maar centrifugeert de machine niet? Dan kan er iets mis zijn met het aandrijfmechanisme of de trommel. Schakel in dit geval altijd een monteur in.
   
 • De wasmachine vreemde geluiden maakt
  Maakt uw wasmachine allerlei vreemde geluiden? Mogelijk is de was in de trommel opgehoopt. Zet het programma stop en verdeel de was opnieuw. Ook kan er te veel óf te weinig wasgoed in de trommel zitten. Het is ook mogelijk dat er een muntstuk of ander los voorwerp tussen de trommel en de kuip is geraakt. Verwijder dit voorwerp, want het kan veel schade aan uw machine aanrichten.

Wasmachine repareren door AVA Electro uit Zeeland

Wilt u meer informatie over een van bovenstaande problemen? Is uw wasmachine kapot, of is wasmachine onderhoud gewenst? AVA Electro in Zeeland beschikt over een eigen reparatiedienst: vanuit deze dienst repareren bij uiteenlopende huishoudelijke artikelen, zoals wasmachines en wasdrogers. Wilt u uw defecte wasmachine door ons laten repareren? Neem contact met ons op of plan direct uw reparatieafspraak met ons in. Wij werken onder andere in de omgeving van Oost-Souburg, Middelburg en Vlissingen.

Spoedreparatie nodig?

Vul ons reparatieformulier in!
We nemen snel contact met u op.

Wij repareren o.a. de volgende merken: