Reparatie of advies nodig?

Wasmachine kapot in Middelburg?
Ava Electro repareert jouw apparaat!

Wasmachine reparatie Middelburg

Er gaat niets boven de geur van schone was. Maar met een kapotte wasmachine in huis gaat de magie snel verloren. Is uw wasmachine stuk, dan schakelt u AVA Electro uit Oost-Souburg in. Wij verzorgen in een korte tijd uw wasmachinereparatie in Middelburg, maar ook in Walcheren, Goes, Vlissingen en Zeeland. Draai vandaag nog een nieuw wasje.

Vaak merkt u aan een wasmachine dat die kapot is, wanneer er problemen zijn met het water. Misschien blijft de machine water aan- of afvoeren of maakt het apparaat vreemde geluiden bij het wassen. Zelfs wanneer u het de wasmachine niet aan heeft staan, kan het toestel water lekken. In dat geval dient u snel actie te ondernemen.

Wasmachine voert water niet af en lekt

Vaak kunt u bij een wasmachine eenvoudig het probleem constateren. Toch is het niet altijd raadzaam om zelf aan de slag te gaan met de reparatie van uw wasmachine. In veel gevallen maakt u de schade alleen maar erger en kunnen de kosten al snel oplopen. Laat daarom een monteur langskomen voor een wasmachine reparatie. Deze heeft meer inzicht in de technieken die gebruikt worden in verschillende merken wasmachines.

AVA Electro repareert uw wasmachine

Is uw wasmachine kapot en zoekt u een monteur in de omgeving van Middelburg? De reparatieservice van AVA Electro staat dagelijks klaar om uw wasmachine te repareren. Wij zijn al jaren gespecialiseerd in het onderhoud en de reparatie van elektronische apparaten, zoals koelkasten, witgoed, hi-fi installaties en beeldapparatuur. Wij zijn gecertificeerd reparateur van grote merken als Miele, AEG, Samsung, Bosch en Beko.

Wasmachine repareren Middelburg

Vervelende geuren uit uw wasmachine, of loopt het water niet goed weg? Misschien dat uw wasmachine wel werkt, maar dat de trommel niet goed centrifugeert. Laat in dat geval een professionele monteur naar uw wasmachine kijken, voordat u zelf aan het apparaat gaat sleutelen. Wij komen uw wasmachine repareren, zonder dat u er lang op hoeft te wachten. Wij zorgen dat de wasmachinereparatie al binnen een paar uur kan plaatsvinden. Zo ruikt uw kleding en beddengoed weer lekker fris en hoeft u zich geen zorgen te maken om een kapotte machine.

Spoedreparatie nodig?

Vul ons reparatieformulier in!
We nemen snel contact met u op.