Reparatie of advies nodig?

Quooker bij AVA Electro

Binnen een handomdraai koken water of liever bruisend koud of gekoeld water. 

Quooker maakt uw keuken completer, veiliger, sneller en leuker. Geen waterkoker meer op het aanrecht en super snel kokend water, Bij Ava Electro bouwen we de Quooker voor u in en sluiten we hem aan.

Met een Quooker in de keuken hoeft u nooit meer te wachten tot het water kookt voor thee, koffie, pasta of een ander gerecht. De Quooker bestaat uit een kraan die op het aanrecht is gemonteerd en een reservoir dat onder de gootsteen is geïnstalleerd. Het reservoir houdt het water op een constante temperatuur van 110 graden Celsius, zodat het direct kokkend heet is zodra je de kraan opent. Het reservoir heeft ook een ingebouwd filtersysteem dat het water zuivert, zodat het veilig is om te drinken. 

De Quooker was de allereerste kokendwaterkraan ter wereld. Uitvindingen als het hoogvacuümgeisoleerde reservoir, de alles-in-één kranen Quooker Fusion en Flex én de serie zwarte kokendwaterkranen zorgden voor een revolutie in de keuken. Het innoveren ‘rondom de spoelbak’ gaat bij ons nog elke dag door.

Een Quooker kan ook een veiligere optie zijn dan een traditionele waterkoker. Dit is omdat u met deze kraan direct kokend water hebt en hierdoor hoeft u geen kokend water meer over te gieten vanuit een waterkoker. U bespaart ook nog een ruimte op het aanrecht.

In onze winkels van Electro World AVA in Heinkenszand en Oost-Souburg kunnen onze verkoopadviseurs u adviseren. En kunt u de kraan in het echt bekijken. Zien we u zo?

Quooker-kraan-heet-water-koud-water-kokend-water-Heinkenszand-Oos-Souburg-Electro-World-AVA-Winkel