Reparatie of advies nodig?

Zanussi bij AVA Electro

Houdt u van onovertroffen Italiaans design gecombineerd met een degelijke kwaliteit zoals wij in Nederland gewend zijn? Laat u verrassen door de huishoudelijke apparaten en witgoedartikelen van Zanussi! Dit Italiaanse merk heeft een zeer ruime collectie met ovens, magnetrons, afzuigkappen, kookplaten, vaatwassers, koelkasten, vrieskasten, wasmachines, drogers, was-droogcombinaties en meer. Veel meer! 

Het bedrijf is opgericht in Italië in 1916 en heeft sindsdien een reputatie opgebouwd als een betrouwbare en innovatieve fabrikant van keuken- en huishoudelijke apparatuur. Zanussi is bekend om de kwaliteit en duurzaamheid. Het bedrijf gebruikt alleen hoogwaardige materialen en componenten bij de productie van zijn apparaten. Dit zorgt weer voor een langere levensduur van de apparaten. Zeker bij apparaten die u dagelijks gebruikt is dit erg fijn. De producten zijn ook betaalbaar en van hoge kwaliteit, dat vindt u niet vaak. 

 

Huishoudelijke apparaten en witgoed

Dit merk is ook bekend om zijn innovatieve ontwerpen en technologieën. Het bedrijf blijft zich voortdurend ontwikkelen en nieuwe functies toevoegen. Het bedrijf biedt een scala aan producten aan van kookplaten en ovens tot koelkasten en wasmachines. Ze blijven nieuwe functies en technologieën introduceren om het dagelijks leven van consumenten gemakkelijker te maken.

Breng een bezoek aan Electro World AVA in Oost-Souburg en in Heinkenszand en bekijk hier het assortiment van Zanussi. Wij zijn select dealer in Zeeland van dit mooie merk en beschikken daarom over een zeer ruime collectie. Niet voor niets zijn wij dé elektronicaspeciaalzaak van Zeeland. Bekijk onze Zanussi-producten online of breng een bezoek aan onze winkel. Onze verkoopadviseurs ontvangen u graag voor een persoonlijk en deskundig advies. 

zanussi-merk-keuken-huishouden-wasmachine-kookplaat-koelkast-Electro-World-AVA-Heinkenszand-Oost-Souburg