Reparatie of advies nodig?

Maak een afspraak met onze reparatiedienst!

Vul het onderstaande formulier in en we nemen snel contact met u op om een afspraak te maken voor de reparatie van uw apparaat! Wij repareren apparaten op Walcheren, Noord-Beveland en Zuid-Beveland (deels). Heb je andere vragen of  woon je verder weg? Bel ons voor meer informatie: 0118 – 47 17 77.

Groot huishoudelijk

Startkosten, incl. voorrijkosten € 47,50

Arbeidskosten € 1,20 p.m.

Onderzoekskosten, indien geen reparatie € 65,-

Klein huishoudelijk en televisie

Betrouwbaar en vakkundige reparatieservice in Zeeland!

Op zoek naar een betrouwbare reparatiedienst voor uw wasmachine, vaatwasser, droger, tv of andere elektronica in Walcheren en Beveland, Zeeland? Zoek niet verder! Electro World AVA biedt een uitgebreide reparatieservice voor al uw huishoudelijke apparaten en elektronica. Met jarenlange ervaring in de branche staan wij garant voor kwaliteit, snelheid en betrouwbaarheid. Maak nu een afspraak en laat uw apparatuur herstellen door de experts van Electro World AVA.

Bij Electro World AVA begrijpen we hoe essentieel het is dat uw huishoudelijke apparaten optimaal functioneren. Een defecte wasmachine, vaatwasser, droger of kookapparatuur kan voor veel ongemak zorgen in uw dagelijkse leven. Daarom zetten wij ons in om u een snelle en efficiënte reparatieservice te bieden, zodat uw huishouden zo snel mogelijk weer op rolletjes loopt. Ons team van deskundige technici is gespecialiseerd in de reparatie van alle merken en modellen, en staat klaar om u van dienst te zijn in de gehele regio Walcheren en Beveland, Zeeland.

Waarom kiezen voor de reparatiedienst van Electro World AVA?

1. Deskundigheid: Onze technici zijn hoog opgeleid en hebben ruime ervaring met een breed scala aan elektronica en huishoudelijke apparaten. Zij gebruiken de nieuwste technologieën en methodes om uw apparatuur effectief te repareren.

2. Snelheid: Wij begrijpen het belang van een snelle service. Daarom streven wij ernaar om uw reparatie zo snel mogelijk uit te voeren, zonder in te boeten op kwaliteit.

3. Betrouwbaarheid: Bij Electro World AVA kunt u rekenen op een betrouwbare service. Wij zijn transparant in onze communicatie en bieden een eerlijke prijs voor onze reparatiediensten.

4. Gemak: Maak eenvoudig een afspraak via onze website of telefonisch. Onze technici komen bij u thuis in Walcheren en Beveland, Zeeland, op een tijdstip dat u het beste uitkomt.

Wacht niet langer en laat uw wasmachine, vaatwasser, droger, tv of andere elektronica vakkundig repareren door Electro World AVA. Neem contact met ons op en maak nu een afspraak. Zo kunt u snel weer zorgeloos genieten van uw huishoudelijke apparaten en elektronica. Electro World AVA, uw partner in reparatie in Walcheren en Beveland, Zeeland.