Reparatie of advies nodig?

Fritel bij Electro World AVA

Fritel is een Belgisch familiebedrijf, met meer dan 30 jaar ervaring in de wereld van klein elektro.Fritel is een  merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige keukenapparatuur. Het merk biedt een breed scala aan producten, waaronder friteuses, grillplaten, wafelijzers en meer.

Als marktleider in België ligt de focus op kwaliteit, design, multifunctionaliteit én innovatie. Zo bieden ze een heel groot assortiment aan. Fritel is een merk wat veel aandacht besteed aan innovatie en ontwikkeling. De missie van Fritel is om de beste culinaire beleving te bieden voor elk moment, elke situatie en elke thuis.

Vanuit de basis in Hasselt verzorgt Fritel het hele pakket: productontwikkeling, marketing, sales, testing, warehousing en zelfs technische service. Zo kunnen ze snel inspelen op de wijzigende markt en de noden van hun klanten. Alle apparaten zijn gemaakt van duurzame materialen en voldoend ze aan de hoogste kwaliteitsnormen. Daarnaast hebben ze handige functies en zijn de producten gemakkelijk te gebruiken. Ze zijn eenvoudig en ontworpen zodat iedereen ermee over weg kan.

Veiligheid van de producten

Fritel hecht veel belang aan de veiligheid van zijn producten. Zo hebben de friteuses bijvoorbeeld een beveiliging tegen oververhitting en een automatisch uitschakel functie. Dit zorgt ervoor dat u veilig kunt frituren zonder u zich zorgen hoeft te maken over brandgevaar.  Of u nu een professionele chef-kok bent of een enthousiaste thuiskok deze producten helpen u om de keukenervaring te verbeteren. Kom deze producten bekijken in onze winkel in Oost-Souburg en in Heinkenszand. Zien we u straks?

fritel-friteuse-keuken-keukenproducten-keukenapparaten-Electro-Wold-AVA-Oost-Souburg-Heinkenszand-keuken-producten