Reparatie of advies nodig?

Electrolux bij Electro World AVA

Electrolux is een toonaangevend merk op het gebied van huishoudelijke apparatuur en biedt veel verschillende producten aan zoals koelkasten, vaatwassers, wasmachines, drogers, stofzuigers en nog veel meer. Bij Electro World AVA hebben we een groot assortiment.

Electrolux bied kwalitatief hoogwaardige producten aan die zowel betrouwbaar als duurzaam zijn. Het bedrijf is al meer dan 100 jaar actief in de huishoudelijke apparatuurmarkt en heeft dus een lange geschiedenis van innovatie en vakmanschap. De apparaten van Electrolux hebben een lange levensduur. De apparaten zijn ontworpen met het oog op de gebruiker en bieden slimme functie die het dagelijkse leven daarom gemakkelijke maken. Bijvoorbeeld de vaatwasser die heeft verschillende programma’s om de vaat schoon te maken, maar ook om energie te besparen. De wasmachines van Electrolux bieden verschillende programma’s aan om soorten stoffen en vuil te wassen, zo zijn ze geschikt voor alle soorten wasmbeurtn.

Duurzaam

Dit merk heeft ook sterke focus op duurzaamheid en het verminderen van de milieu-impact van zijn producten. Het bedrijf streef er naar om producten te maken die energie efficiënt zijn en weinig water verbruiken. Electrolux werkt ook aan het verminderen van afval en heeft zich tot doel gesteld om tegen 2030 volledig circulair te zijn. Kortom dit is een betrouwbaar, kwalitatief en duurzaam huishoudelijk merk. Bent op zoek naar een wasmachine? Kom dan naar onze winkels in Oost-Souburg en in Heinkenszand. Hier helpen onze verkoopadviseurs u verder en zij kunnen u alles uitleggen over deze mooie apparaten. 

electrolux-wasmachine-drogen-huishouden-huishoudelijkapparaten-apparaten-Electro-World-AVA-Heinkneszand-Oost-Souburg