Reparatie of advies nodig?

Inventum bij Electro World AVA

Inventum is een Nederlandse fabrikant van huishoudelijke apparaten en is al meer dan 100 jaar actief op de markt. Het merk staat bekend om de duurzame en kwalitatief hoogwaardige productie die gemakkelijk te gebruiken zijn. Ze hebben een breed scala aan producten. Het assortiment omvat onder meer keukenapparatuur zoals kookplaten, ovens, magnetrons en koffiezetapparaten, maar ook ventilatoren, stofzuigers en wasdrogers.  

Inventum heeft de focus op duurzaamheid en energie-efficiëntie. Het bedrijf produceert bijvoorbeeld wasdroger met een energielabel A+++ en ventilatoren die gebruiken van DC-motoren om stroom te besparen. Dit zorgt niet alleen voor besparing op de energiekosten, maar draagt ook bij aan een duurzame toekomst. 

De huishoudelijke apparaten

Dit merk hecht ook veel waarde aan gebruiksgemak. De producten zijn ontworpen met het oog op de consument, dit betekent dat de bediening eenvoudig is. Ook is er weinig tijd nodig om de apparaten te begrijpen en in te stellen. Dit verbetert het gebruiksgemak. Tot slot is Inventum ook een betaalbaar merk. Ondanks de hoge kwaliteit van de producten zijn de prijzen relatief laag in vergelijking met andere merk. Dus als u niet de hoofdprijs wil betalen maar wel goede producten wil gaan dan voor een apparaat van Inventum. 

In onze winkels in Oost-Souburg en in Heinkenszand kunt u ons hele assortiment bekijken. Onze verkoopadviseurs kunnen u hier verder helpen en samen met u de juiste keuze maken.